Renegat_2008 napisał(a):I jeszcze jedno: pamiętam, że z miesiąc czy 2 temu mignął mi w którejś gazecie modelarskiej artykuł P-51B różnych firm w którym można było znaleźć wady i zalety modeli, jak również poważniejsze błędy i sposoby ich skorygowania. Dysponuje ktoś tym artykułem? Jeśli dowiem się z którego był czasopisma i z którego numeru to np u wydawcy może uda mi się go dostać więc będę wdzięczny za informację.
Cichociemny napisał(a):W ostatnim numerze miniRepliki (60) był artykuł o osłonach typu Malcolm w różnych miniaturach Mustanga. Artykułu porównującego P-51 różnych producentów nie kojarzę.
Murek napisał(a):Na starym forum były fajne artykuły ale nie potrafię ich wstawić
Daniel-Martola napisał(a):Jak zrobisz zamknięte klapy to tych za płytkich wnęk widać i tak nie będzie.
pozdrawiam
Murek napisał(a):W dziale Lotnicze - Dokumentacja - "N.A. P-51B Mustang w 1/72.
Porównanie planów oraz zestawów Academy, Hasegawa i Revell.
Hubert Kubiak"
Lotnicze Recenzje - "P-51B Mustang - Academy 1:72"
Lotnicze Recenzje - "P-51D Mustang - Hasegawa 1:72"
Chodzi oczywiście o Polską Witrynę Modelarską

Mac Eyka napisał(a):W zeszłym roku na rynku pojawił się model Hobby Bossa. Postaram się przymierzyć go do planów. Bo poza raczej skromnym wyposażeniem kabiny prezentuje się całkiem zgrabnie.

Powrót do Lotnictwo - in-boxy, nowości, opinie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości