LVTP 5A1 AFV CLUB + EDUARD 1/35

Budujesz model, chcesz przedstawić relację z postępów w pracy, zastanawiasz się jak coś zrobić - to miejsce dla Ciebie.

Moderator: xenomorph

LVTP 5A1 AFV CLUB + EDUARD 1/35

Postprzez LukaszRzepka » niedziela, 27 stycznia 2013, 17:29

Cześć wszystkim!Chciałem podzielić się z Wami, zdjęciami amfibii nad którą aktualnie pracuję. Jest to, mój drugi model pancerny, po nieudanej Merkavie. I dlatego chciałem zapytać - co byście dodali do modelu lub zmienili w nim. Czy jestem na właściwej drodze? Stan na zdjęciach przedstawia pojazd po filtrze i sidoluksie. Obecnie LVTP ma już położone kalki. Tutaj AFV CLUB się nie postarało - są one tragiczne. Wiele nerwów zjadłem kładąc je. Przy nawet najmniejszym dotknięciu kalki rozsypują się w malutkie kawałeczki. A jak wiadomo poskładanie ich w całość proste nie jest. Poza tym model pod względem składalności jest cacy, występują jedynie nieliczne błędy w instrukcji. Są one na szczęście łatwe do skorygowania.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiam
LukaszRzepka

Reklama

Re: LVTP 5A1 AFV CLUB + EDUARD 1/35

Postprzez rudolf24 » niedziela, 27 stycznia 2013, 18:16

Fajny model :D , ale zdjęcia modeli umieszczamy w dziale galeria pojazdy wojskowe.
rudolf24

Postprzez LukaszRzepka » niedziela, 27 stycznia 2013, 18:31

Tak wiem o tym! Ale model nie jest jeszcze skończony. Do tego jeszcze długa droga.
LukaszRzepka

Postprzez rudolf24 » niedziela, 27 stycznia 2013, 18:49

Grond napisał(a):Tak wiem o tym! Ale model nie jest jeszcze skończony. Do tego jeszcze długa droga.

To przepraszam :-/ .
rudolf24

Powrót do Pojazdy wojskowe - warsztat