Fajny ten obrazek na pudełku. Gdzie ten jeden koleś wsadził nogę? Może mu ją już urwało... Tak w ogóle ci kolesie są tak z 1,5 raza za mali. To ten sam efekt jak w reklamach samochodów - tam zazwyczaj zatrudniają karłów i dzięki temu mamy odnieść wrażenie, że np. Nissan Micra jest samochodem rodzinnym. Sam Hetzer Academy, słyszałem, że w miarę przyzwoity. Ale chyba nie lepszy od Tamiyi?
Witam zmagam się dalej z modelem. Kamuflaż raczej podobny do tego z obrazka. Wszystko bardzo ładnie spasowane bez problemów się go składało, tylko gąsienice mnie irytują. Figurantów z pudełka raczej nie będzie bo mi nie pasują do scenki wole dokupić jakiś fajnych żywicznych idących spokojnie gdzieś obok. W miedzy czasie robi się też podstawka na desce.
A tu już surfiks 1200 i preszejding;p negro blackiem
Widzę, że do Tamiyi trochę mu brakuje. Widzę też, że wypychacze nie są Twoimi wrogami. Ciekaw jestem tego anonsowanego na pudełku "camuflage pattern masking tape"...
Pilot od telewizora jaką będzie pełnił rolę na tej dioramie? Lubisz stopniować napięcię, czekam podekscytowany kiedy pokażesz model. "Camuflage pattern masking tape" chyba nawet zadziałało...
Powoli Hetzer ma się ku końcowi, malowanko wiele plamek będzie jeszcze poprawiana pędzelkiem do tego jeszcze parę efektów AK i jakieś konkretne błotko.
podstawka sama trochę nudna może dodam jakiś słup telegraficzny jakaś tabliczkę albo słupek
Zgubiłem tą blaszkę- jak ją zdobyć? Nie wiem czy Aberowa przypasuje, a średnio uśmiecha się wydawać 50% ceny modelu dla jednego elementu. Napisałem do importera academy, ale pewnie mnie oleje. Ma ktoś pomysł jak zdobyć tą blaszkę albo co tam wkleić.