Stug III Ausf. G Dragon 1:35

Budujesz model, chcesz przedstawić relację z postępów w pracy, zastanawiasz się jak coś zrobić - to miejsce dla Ciebie.

Moderator: xenomorph

Re: Stug III Ausf. G Dragon 1:35

Postprzez Mariusz 72 » poniedziałek, 24 sierpnia 2009, 14:50

HeeL napisał(a):Co do malowania mimo wszystko chcę go skończyć nie ważne z jakim skutkiem nie chcę żeby stał taki niedokończony i przypominał mi o mojej porażce...

Zaraz tam wielka porażka. Masz tylko kilka będów do porawienia.
Wiem, że wydaje sią to wielkim problemem ale to kwestia przyzwyczajenia.
Podziękuj chłopakom bo samemu trudno poszukać błędy. Chcesz to Ci pokażę ile razy poprawiałem swojego pz. I.
Za każdym razem leżakował pół roku,a potem była wielka demolka i poprawki, poprawki...
HeeL napisał(a):Jak skończę tak skończę ale nie chcę się poddać.

Trzymam za słowo :-)
Mariusz 72

Reklama

modele polskich samolotów

Re: Stug III Ausf. G Dragon 1:35

Postprzez HeeL » poniedziałek, 24 sierpnia 2009, 15:01

Bathin napisał(a):Heel lina holownicza - naprawdę nie trzeba się znać na pancerce, żeby uzmysłowić sobie, że tak liny holowniczej nie dało się fizycznie założyć. Niemcy nie rozcinali stalowej liny nie wkładali jej w otwór w kadłubie i potem spawali, żeby się trzymała.
Do zaczepienia lin holowniczych służyły specjalne haki, które przewożone były na błotniku.
Pzdr

:oops: Masz rację coś z tym zrobię położę ją obok modelu i może to będzie jakoś wyglądać...

Mariusz 72 napisał(a):Zaraz tam wielka porażka. Masz tylko kilka będów do porawienia.
Wiem, że wydaje sią to wielkim problemem ale to kwestia przyzwyczajenia.
Podziękuj chłopakom bo samemu trudno poszukać błędy. Chcesz to Ci pokażę ile razy poprawiałem swojego pz. I.
Za każdym razem leżakował pół roku,a potem była wielka demolka i poprawki, poprawki...
HeeL napisał(a):Jak skończę tak skończę ale nie chcę się poddać.

Trzymam za słowo :-)

Dzięki za pocieszenie :) To daje mi siłę żeby się nie załamać :)
HeeL

Poprzednia strona

Powrót do Pojazdy wojskowe - warsztat