przez Adam Obrębski » sobota, 24 października 2009, 14:11
Hm... niby tak, ale musiałbym wtedy coś pourywać, żeby "wyfrezować" tego kikuta... a z tym może być różnie... chociaż jest to napewno pomysł godny zastanowienia. Mimo, że nie wspominałem, ciągle się nad nim tym zastanawiam i niewykluczone, że mnie coś natchnie.
przez Adam Obrębski » sobota, 24 października 2009, 16:17
Nie ma to jak prowadzić warsztat... zawsze istnieje presja tłumu i coś zmienię. Może kiedyś pójdę w ślady Kuby i zacznę na podstawie zdjęć coś strugać Tak to wygląda w tym momencie, jak widać ugiąłem się i wyciąłem kolbę... chyba jest ok? Jak widać zapasy też przemalowałem nieco. Tak wygląda moja interpretacja całkiem świeżego ogniwa z pobliskiego teciaka, który wyleguje się w rowie: No i zapasy na potrzeby własne:
Jeśli wena pozwoli to jutro może zobaczymy się w galerii... w każdym razie wchodzę teraz z pigmentami i wszelkimi oleistymi zaciekami plamami na model, nie będzie tam chyba nic do pokazywania prócz masakry
przez Adam Obrębski » niedziela, 25 października 2009, 10:10
Podstaweczki raczej nie będzie... za to ostatnio chodzi za mną temat Francji 40... zresztą od jakiegoś czasu już. W tym kierunku coś planuje podstawkowego.