ewpiga napisał(a):[np. farbki „Mig’a” uważam za badziew. Mam kilka setów do testowania, dostałem darmo i darmo mogę je komuś oddać.
Może zamienimy się ja mam masę farb Humbrola, leży odłogiem, raczej do nich nie wrócę
Moderator: xenomorph
ewpiga napisał(a):[np. farbki „Mig’a” uważam za badziew. Mam kilka setów do testowania, dostałem darmo i darmo mogę je komuś oddać.

Paweł Leszczyński napisał(a):Może zamienimy się ja mam masę farb Humbrola, leży odłogiem, raczej do nich nie wrócę

Munny napisał(a):Myślę, że zrobienie takiego tutorialu byłoby niesamowicie czasochłonne.
rollingstones napisał(a):...pójdziesz w impresję efektów użytkowania i zakończy się to jak zawsze...

Munny napisał(a):Twój malarski styl malowania modeli mi się bardzo podoba, uważam że model wygląda żywo i naturalnie.
Munny napisał(a):Sam dopiero zaczynam z modelami i się zastanawiam, czy następnego nie pomalować pędzlem w całości, no i tutaj wygrywają farby wodne z wiadomych względów.

Powrót do Pojazdy wojskowe - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości