spiton napisał(a):...5. Beczka na wierzy,...
Na wieży !!!
Do mnie też całość ( jak wcześniej napisał Jacek ) "nie przemawia"...
Za to figurki załogantów - i owszem... Widać trening czyni mistrza...
Moderator: xenomorph
spiton napisał(a):...5. Beczka na wierzy,...

Tomasz Mańkowski napisał(a):Widać trening czyni mistrza
Tomasz Mańkowski napisał(a):Do mnie też całość ( jak wcześniej napisał Jacek ) "nie przemawia"...

badger napisał(a):Mirku - z Tanka
badger napisał(a):Kamil proszę przemaluj lufę (np na szaro) i bedzie git
badger napisał(a): Że też czas w międzyczasie na to znalazłeś
badger napisał(a):Czym je wyciapkałeś ???,

author21 napisał(a):...Może warto zwrócić uwagę na forum, że jeśli ktos robi na szybko, dla klienta, to może nie pokazywać tego publicznie?...
[...]
...od goscia co wykonał setki modeli i zna się na rzeczy mozna wymagać profesjonalizmu...

xenomorph napisał(a):Może zamiast pisać co powinni profesjonaliści, zainteresowałby się kolega własną pisownią !!!
Można przecież napisać profesjonalnego posta.
author21 napisał(a):Oczywiście mozna na boku dłubać na e-bay, ale to w wiekszości na forum sie nie nadaje.

Jakoś nigdy nie zauważyłem aby Kamil uważał się za profesjonalistę - co to zresztą znaczy w takim hobby - jeden robi lepiej drugi gorzej a trzeci wspaniale - nie za bardzo rozumiem twoją myśl - to po pierwsze - a drugie pytanie będzie czysto retoryczne - a jego treść to ...author21 napisał(a):Ale od goscia co wykonał setki modeli i zna się na rzeczy mozna wymagać profesjonalizmu.

Panzer napisał(a):Ale głupi Ci Rzymianie, co nie?![]()

Powrót do Pojazdy wojskowe - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości