Niemiecka dziewiątka czyli "Famo" w 1:72, Revell

Budujesz modele w 'małej' skali, chcesz przedstawić relację z postępów w pracy, zastanawiasz się jak coś zrobić - to miejsce dla Ciebie.

Moderator: xenomorph

Niemiecka dziewiątka czyli "Famo" w 1:72, Revell

Postprzez wiarus72 » czwartek, 18 sierpnia 2011, 14:29

Witam!! To mój pierwszy wątek na forum.Skala oczywiście 1:72 :D , pojazd chyba każdemu znany.Jestem nowy na forum więc chętnie wysłucham każdej rady oraz krytyki jeśli będe mógł chętnie pomogę.Budowa jest już w pewnym stadium ale dopiero dzisiaj zdecydowałem się zrobić zdjęcia.Ogarnę się szybko ze wstawianiem zdjęć ,(kopiowanie na fotosika itp. ;o) ) i wieczorkiem postaram się coś wrzucić.Zrobiłem trochę konkurencji bo aktualnie Famo jest w budowie ale myśle że kolega się nie pogniewa ;o) Pozdrawiam!!
wiarus72

Reklama

Re: Sd.Kfz. 9 "FAMO" Revell

Postprzez wiarus72 » czwartek, 18 sierpnia 2011, 17:25

Narazie w trzech częściach i złożone na "sucho" do zdjęcia, jeszcze poprawki szlifowania, usunięcie nadlewek i szpachel.
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
wiarus72

Re: Sd.Kfz. 9 "FAMO" Revell

Postprzez wiarus72 » czwartek, 18 sierpnia 2011, 19:11

Mam pytanie czy jest możliwość zmiany tytułu, bo nieumyślnie nazwałem wątek tak samo jak kolega przy drugiej budowie "Famczysława" - teraz może się mylić zainteresowanym. :-/(sprawa załatwiona-dzięki)
wiarus72

Powrót do Pojazdy wojskowe w skali 1:72 i mniejsze - warsztat