Model już był na forum pokazywany, więc nie będę się na jego temat rozpisywał. Jedyne co mocno mi się w nim nie podoba to wygląd felg, ale jakoś ujdzie to w tłumie.
Pierwszy samochodzik ma wylądować na podstawce razem z M4A3. Ponieważ jest aktorem drugoplanowym raczej potraktowałem go po macoszemu.

Wklejone nowe siedziska, drobnica wokół szyby, dla smaczku skręcone koła. Wymienione uchwyty, do dorobienia jest jeszcze zderzak i odbojniki z tyłu.

Uchwyty i paski do narzędzi (siekiera niestety zapaskudzona CA), uchwyty i rama do plandeki.

Kanister jest w modelu dość marny więc zakryłem go jakąś szmatą, dorobiłem też "rączki".
Drugi jeep ma skończyć jako samochód do ewakuacji rannych z bezpośredniego zaplecza pola walki. Takich jeepów używała m.in. 5 Kresowa Dywizja Piechoty pod Monte Cassino i w takim malowaniu chcę też swojego jeepa zrobić (OD/Light Mud z białymi elementami). Do wykonania mam stelaż na 2 pary noszy który był mocowany w tylnej części pojazdu.

Kółka znów skręcone, w dodatku cała oś jest skrzywiona na wertepach, ot smaczek w skali

Ostatnim smaczkiem jest nieco zmacerowany grill

Acz w tym modelu jeszcze dużo roboty przede mną.
A Wam jak się to widzi?