GMC truck Academy 1/72

Budujesz modele w 'małej' skali, chcesz przedstawić relację z postępów w pracy, zastanawiasz się jak coś zrobić - to miejsce dla Ciebie.

Moderator: xenomorph

Re: GMC truck Academy 1/72

Postprzez mnowogro » sobota, 23 października 2010, 22:29

Bardzo ładna ciężarówka. Tylko skąd weźmiesz tak dużą zapałkę, aby nas przekonać że to 1/72? ;)
mnowogro

Reklama

Re: GMC truck Academy 1/72

Postprzez Seweryn » niedziela, 24 października 2010, 12:13

rollingstones napisał(a):Cześć Seweryn.
Muszę Ci powiedzieć że to co zrobiłeś naprawdę robi olbrzymie wrażenie - mając wrażenie maleństwa tego pojazdu to wygląda jak mocna 35. Piękne zdjęcia dodatkowo potęgują ten efekt. Myślę że jak byś się zdecydował wymienić te uchwyty z tyłu paki na cieniutki drut to był by kompletny czad

:oops: dzięki, w sumie to mój pierwszy model bez połysku na lakierze. Uchwyty wymienione na drucik 0,2mm.

mnowogro napisał(a):Bardzo ładna ciężarówka. Tylko skąd weźmiesz tak dużą zapałkę, aby nas przekonać że to 1/72? ;)

Kupiłem ostatmio w promocji słoik litrowego kleju Tamiya, tak więc mam do czego porównywać ;)

Model dostał ładunek, zrezygnowałem z Jeepa, model Academy jest po prostu za dobry na ładunek, idealnie nadaje się na dioramę Ardeny '44 - spalony i pokryty grubą warstwą śniegu...
Skrzynki są z zestawu, podobnie jak trochę przeskalowane karnistry, do tego jakaś pucha z olejem i inne bambetle.
Obrazek

Następna aktualizacja to już chyba galeria.
Seweryn
Seweryn

Poprzednia strona

Powrót do Pojazdy wojskowe w skali 1:72 i mniejsze - warsztat