Witam wszystkich na forum. Jestem modelarzem, który kończy okres trudnych początków. Kilka razy byłem na stronie
(?) i niektóre modele mnie zszokowały

swoim wyglądem, dlatego uznałem ,że warto dołączyć do forum. W tym wątku chciałbym poruszyć temat czołgu Stug III. Na technice informatycznej mamy zajęcia modelarskie, robimy tam różne modele(papierowe budowle itp) w końcu doszło do modeli plastikowych. Trzeba kupić sobie jakiś tani model (ja wybrałem AirFixa 1:76) i go skleić, a jak ktoś chce to pomalować. Jeszcze nie pokazywałem moich modeli nikomu, oprócz kilku kolegów (nie licząc rodziny). Według nich są fajne, ale chcę pokazać klasie taki model, aby im "kopary" opadły. Mam nadzieję, że mogę na Was liczyć aby model, który pokażę był naprawdę na wysokim poziomie, a wspólnymi siłami powinno się raczej udać.
Pozdrawiam Adam.
Witaj
Bądź łaskaw skupić się trochę na gramatyce i ortografii, aby posty były czytelne. Teraz błędy poprawiłem. Nie bardzo tylko rozumiem intencję wyrażenia, które oznaczyłem znakiem zapytania.
Poczytaj sobie to forum, wiele przydatnych spraw było już omawianych.
Nie spiesz się i nie sklej modelu zanim otrzymasz podpowiedzi, choć wydaje mi się, że przy tak małym pojeździe nie będziesz miał wielkiego pola do popisu. Ale startuj!
Pozdrawiam
P.D.