Początki (już nie pamiętam kiedy to było).Najwięcej problemów sprawiło mi dopasowanie górnej części kadłuba z wanną.

Kolejny etap, tutaj już mniej problemów.Widać początki wieży,podwozia,a na kadłubie kolejne detale takie jak wlewy paliwa itp.

Model uzupełniony o kolejne detale na kadłubie,zostały również zamontowane wózki podwozia.

Dodałem spawy(chyba ich nie widać).

Chyba problem każdego modelu Mirage czyli jamy skurczowej.

Pomalowane bandaże kól na jednej stronie,wyżłobiony wlot powietrza,dodane uchwyty na wierzy i podstawa anteny.

[ Dodano: 2007-09-21, 21:58 ][/ Wykonałem fakture odlewu na jarzmie armaty i osłonie przekładni. Zdjęcie jest słabe, ale myśle, że coś dojżycie.

[size=75][ Dodano: 2007-09-21, 22:00 ]
No i podwozie skończone. Trochę sie przy nim namęczyłem ( musze przyznać ,że gumowe gąski w tak małej skali to nie najlepsze rozwiązanie przynajmniej w wykonaniu Mirage ).

[ Dodano: 2007-09-21, 22:06 ]
Wykonałem siatke na wylocie powietrza,która jest produktem Abera, czyli produkt najwyższej jakości.

Lufa to produkt Aber, reszta to części Mirage. Faktura na jażmie jak zwykle rozcieńczona szpachla Tamiya.

[ Dodano: 2007-09-21, 22:10 ]
Skleiłem wieże do kupy oraz dokleiłem siatkę wentylacyjną.Zmieniłem także za namową kolegów z innych forów tło zdjeć z białego na niebieskie.Jak są jakies babole to piszcie.

Kilka fotek porównawczych z monetami.

Pozdrawiam
To tyle jeśli chodzi o stare PWM, jutro postaram sie dodac kilka nowych zdjęć.