Jak wspomniałem planuję przyszłym roku iść w 8-kołowce, w kolejce stoją LAV, Stryker, Rosomak, Centauro, BTR80, o czymś ważniejszym zapomniałem? (oczywiście z tych, które można kupić normalnie)
zapraszam na filmik: https://youtu.be/af9qbJx38j4

Moderator: xenomorph

Jak wspomniałem planuję przyszłym roku iść w 8-kołowce, w kolejce stoją LAV, Stryker, Rosomak, Centauro, BTR80, o czymś ważniejszym zapomniałem? (oczywiście z tych, które można kupić normalnie)
Marcin Łukawski napisał(a):Jak wspomniałem planuję przyszłym roku iść w 8-kołowce, w kolejce stoją LAV, Stryker, Rosomak, Centauro, BTR80, o czymś ważniejszym zapomniałem? (oczywiście z tych, które można kupić normalnie)
Brak jednego z najlepszych i nowatorskich jak na tamte czasy rozwiązań tego napędu czyli niemieckiej panzerwaffe ;)
Zaczynając od sdkfz 232 kończąc na Pumie
Lestat napisał(a):(...)
Jak wspomniałem planuję przyszłym roku iść w 8-kołowce, w kolejce stoją LAV, Stryker, Rosomak, Centauro, BTR80, o czymś ważniejszym zapomniałem? (oczywiście z tych, które można kupić normalnie) (...)

Aleksander napisał(a):Nie wiem, czy do normalnego kupienia, ale fajnie by było, jakbyś zrobił Skota

Lestat napisał(a):Marcin Łukawski napisał(a):Jak wspomniałem planuję przyszłym roku iść w 8-kołowce, w kolejce stoją LAV, Stryker, Rosomak, Centauro, BTR80, o czymś ważniejszym zapomniałem? (oczywiście z tych, które można kupić normalnie)
Brak jednego z najlepszych i nowatorskich jak na tamte czasy rozwiązań tego napędu czyli niemieckiej panzerwaffe ;)
Zaczynając od sdkfz 232 kończąc na Pumie
Jest, jestMoże nie w pierwszej kolejności, ale Sd.Kfz. 234/2 Puma jako pradziadek współczesnych 8-kołowców też jest w planach. 232 i 233 nie, bo są paskudne

..bo zawsze są i głupsi w społeczności...

Ringo napisał(a):Te lusterka wsteczne są czaderskie. Brawo!
Powrót do Pojazdy wojskowe - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości