[G] Pz.Beob.Wg.II Ausf.C (Dragon, 1/35)

Właśnie skończyłeś model, chciałbyś go zaprezentować - poddaj go tutaj surowej krytyce Użytkowników.

Moderator: xenomorph

Re: [G] Pz.Beob.Wg.II Ausf.C (Dragon, 1/35)

Postprzez Pashal » niedziela, 26 kwietnia 2026, 09:19

Lestat kazałeś to wykasować, bo moje uwagi dotyczyły tego co zrobiłeś, czyli zniszczyłeś model, bo źle go skleiłeś i winę za to przerzucałeś na producenta, więc nie ściemniaj teraz i nie używaj określenia "kłótnia", bo ja się z nikim nie kłócę i nie uprawiam jakiejś narracji - opisuje to co widzę.

Thalgonis na Modelworku wielokrotnie zwracano Ci uwagę, że masz luźne podejście do sklejania modeli i nie robili to ludzie, tylko dlatego, że jak twierdzisz : "... że ktoś miał zły dzień, żona dała za słoną zupę, popuścił w gacie i tym podobne nieprzyjemne przypadłości ludzkie. Zdaża się, więc olewam tę dyskusję i tyle :mrgreen:" - oczywiście wszystko można wykpić, ośmieszyć i Ty to robisz... zdarza się tak jak widać Thalgonis.
Pashal

Reklama

Postprzez Thalgonis » niedziela, 26 kwietnia 2026, 10:48

Yes, yes, yes jak mawiał klasyk :)

Sam piszesz, że mam „luźne podejście” - co z tego? To znaczy, że złe?
Zejdę trochę nizej ze swojego ooziomu grzeczności: g… Was obchodzi mój poziom sklejacza, skoro sami widzicie, że jest luźny… Mi on odpowiada, co komu do tego?

PS. Dla mnie EOT - jak chcesz możesz pisać sobie a muzom.
Pozdrówka
Thalgonis -> https://modelarstwozpudla.pl/

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Thalgonis

1940

Postprzez Pashal » niedziela, 26 kwietnia 2026, 11:21

Przeczytaj sobie Thalgonis to co napisałeś jeszcze raz :

"Tak, na Mw była klasyczna gównoburza, z której dla mnie wysnół się wniosek (być może błędny, ale jest mój, najmójszy :mrgreen: ), że nie ma sensu robić warsztatów. Bo jeżeli robisz po swojemu, od tzw. d..y strony, to nie ma zmiłuj, jest wszystko źle :) Olał, i tak będę robił po swojemu :lol:"

W odniesieniu do tego zacytuj z łaski swojej zdanie jakiegoś modelarza, który zabrania Ci robić modele "po swojemu" ?

Robisz relacje, pokazujesz sklejone przez siebie modele, więc Ci co zaglądają do Twoich relacji i galerii mają chyba prawo oceniać jak je skleiłeś, pomalowałeś itd. - jeżeli pojawiają się jakieś uwagi krytyczne, ale merytoryczne to znaczy, że ktoś je robi dlatego, że coś w Twoim modelu jest nie tak.
Takie uwagi merytoryczne może przecież wykorzystać inny modelarz sklejając taki model jak Ty skleiłeś, więc o co się tak w sumie bulwersujesz schodząc poniżej swojego poziomu grzeczności ?
Pashal

Postprzez Lestat » niedziela, 26 kwietnia 2026, 12:38

Pashal napisał(a):Lestat kazałeś to wykasować, bo moje uwagi dotyczyły tego co zrobiłeś, czyli zniszczyłeś model, bo źle go skleiłeś i winę za to przerzucałeś na producenta

Wiesz co, żyj w swoim świecie, w swoich urojeniach, że ja niby każę kasować posty ponieważ masz czelność krytykować w nich moje poczynania. To jest tak absurdalne, że aż nie wiem co napisać. Kim Ty niby jesteś, ze z powodu Twoich uwag miałbym podejmować takie działania... Powiedziałem Ci wtedy na privie dlaczego poprosiłem o skasowanie części postów, no ale nie - Ty wiesz lepiej wszystko jak zawsze. Wszystkowiedzący Pashal. Jesteś przezabawny gościu. Z mojej strony EOT, napisz sobie cos tam jeszcze bo przecież musisz mieć ostatnie zdanie, ale dla mnie dyskusje z Tobą to jak gadanie do ściany. Pa.
Lestat

Poprzednia strona

Powrót do Pojazdy wojskowe - galeria ukończonych modeli