Volkswagen typ 82 skala 1:12, sam robię

Właśnie skończyłeś model, chciałbyś go zaprezentować - poddaj go tutaj surowej krytyce Użytkowników.

Moderator: xenomorph

Volkswagen typ 82 skala 1:12, sam robię

Postprzez coffeeman16 » wtorek, 1 stycznia 2013, 02:42

witam wszystkich serdecznie w moim artykule. ;o) :lol: jestem tu nowy fizycznie, ale duchem z Wami od jakoś lutego 2012 :-o
serdecznie zapraszam do krytyki oraz jestem otwarty na wskazówki, dotyczące wykonania, jakości oraz camo. Proszę o zadawanie pytań nie z kategorii z czego, gdyż to tajne/poufne..... top secret classfication, na wszystkie pozostałe z chęcią odpowiem... pozdrawiam :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hehe........ na początku zacznę od ulubieńca.....vw 82, popularny Kubel, którego w tym roku wyprodukowałem w nakładzie 12 egzemplarzy.... jeżeli będziecie chcieli zobaczyć resztę family to chętnie udostępnię.... za jakość zdjęć serdecznie przepraszam :->
wiem,że nigdy nie osiągnę doskonałości ale to moje kochane dzieci :oops: :oops: :D ....miłego oglądania.....

a oto parę odtajnionych zdjęć :mrgreen: :
Obrazek
Obrazek
Obrazek
a tu album z misji......
https://plus.google.com/u/0/photos/1010 ... 9858904065
a to przed modyfikacją :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
wiem,że przedni układ zawieszenia jest trochę kombinowany ale to dla bezpieczeństwa jazdy w terenie :P :P :P :P :P
Ostatnio edytowano wtorek, 1 stycznia 2013, 16:06 przez coffeeman16, łącznie edytowano 1 raz
; D nigdy nie jest za późno aby... dołączyć do najlepszych
coffeeman16

Reklama

Re: Volkswagen typ 82 skala 1:12, sam robię

Postprzez piotr dmitruk » wtorek, 1 stycznia 2013, 11:15

Z czego jest on zrobiony?
Szacunek za scratch, ale jak na tak dużą skalę, to niestety jakość szczegółów nie powala. I ten błysk...
To jest też skala 1:12 :arrow: viewtopic.php?f=22&t=27691

Poczytaj regulamin o zdjęciach i wstaw je prawidłowo, bo może się zdarzyć, że artykuł zawiśnie w Pralni.
Pozdrawiam
Piotrek
MOJE PORTFOLIO ARCHIWUM X- W moich galeriach wskazana jest rozsądna krytyka modeli.
piotr dmitruk

Mistrz Osobliwości

Postprzez coffeeman16 » wtorek, 1 stycznia 2013, 16:13

dzięki piotr dmitruk :D za wskazówki....jestem nowy i w nocy redagowałem po Sylwestrze więc musisz mi wybaczyć :D :D :D heh....musze się tutaj dopiero ogarnąć, ale ....obiecuję poprawę ,dzięks :lol: no i .....
Szczęśliwego nowego roku ;o) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
; D nigdy nie jest za późno aby... dołączyć do najlepszych
coffeeman16

Postprzez shivadog » czwartek, 3 stycznia 2013, 00:42

Zamykam wątek, najpierw była zabawa, potem pyskówki, a na koniec bar.
Moja cierpliwość się skończyła, KFS-miniatures był ostrzegany i banowany za podobne i inne przewinienia.
Mam dość tej anarchii.
Nakładam na niego bezterminowego bana.

Wątek zamykam, ponieważ praktycznie niemożliwością było oddzielenie ubawu od merytorycznych wypowiedzi przepraszam osoby, których posty zostały przy okazji wycięte.

Jerzy
shivadog

Powrót do Pojazdy wojskowe - galeria ukończonych modeli