Quad Gun Tractor, Tamiya, 1/35

Właśnie skończyłeś model, chciałbyś go zaprezentować - poddaj go tutaj surowej krytyce Użytkowników.

Moderator: xenomorph

Quad Gun Tractor, Tamiya, 1/35

Postprzez fatal77 » piątek, 24 października 2014, 15:45

Witam. To mój pierwszy post na tym zacnym forum. Chcę przywitać się... modelem. Kiedyś sklejałem, potem jednak miałem kilkuletnią przerwę spowodowaną życiem :) Jednak nadszedł czas na powrót. Chciałem zbudować coś na szybko, prosto z pudełka. Wybór padł na Quada z Tamiyi. Stary to model, ale wielce sympatyczny. Jak wspomniałem, model budowany był z pudełka, malowany Pactrami, weatherowany produktami AK-47. Z tej firmy pochodzi też pordzewiały łańcuch. Byłbym zadowolony z niego, gdyby nie kalki, z których wylazł mi film, co uwidoczniło się bardzo po nałożeniu kurzy, piasków itp. Nałożyłem Sidolux przed i po, ale, jak widać, nie było to dobrym pomysłem. Wszelka konstruktywna krytyka mile widziana. Posiadam zdjęcia warsztatowe, gdyby ktoś był zainteresowany. Zresztą gdzieś tam w sieci jest taki wątek.

Miłego oglądania.
Dawid

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I trochę czerni i bieli.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mam nadzieję, że zdjęcia umieściłem zgodnie z regulaminem. Jeśli nie - proszę o ochrzan :D
fatal77

Reklama

Re: Quad Gun Tractor, Tamiya, 1/35

Postprzez myszoskoczek » piątek, 24 października 2014, 15:47

Bardzo ładny Quad
Obecnie na warsztacie: A-7P Corsair II viewtopic.php?f=12&t=82622
Pamiętajcie, wszystko wygląda lepiej na żywo niż na zdjęciach
myszoskoczek

Powrót do Pojazdy wojskowe - galeria ukończonych modeli