Podziękowania dla ukiego, pora i Roberta O. za pomoc w ogarnięciu nowego dla mnie tematu!
Wszelkie porady co poprawić i nad czym popracować mile widziane...

Moderator: xenomorph

Daniel iceman Gronowski napisał(a):Model z pudła z lufą RB.
merlin_PL napisał(a):Trzeba by doodać zaczepy na zasobnikach. Kupić z eureki liny do Cromwella i zaczepić i będzie od razu dużo lepiej wyglądało plus jakaś skrzynka na błotniku by się przydała.
Jak rozumiem celownik na wieży jest taki bo taki przewidziała Tamiya ? Bo na zdjęciu oryginału nie za bardzo widać. No i ciekawi mnie dlaczego tył kadłuba zmieniłeś ( układ siatki ) ,
Co do malowania to fajnie zrobione , modulacja OK , brudzenie także . Kwestie , czy powinien być bardziej zielony czy mniej pomijam![]()
Ale podoba się
Krocionorzec napisał(a):Hym. Pewnie trzeba by dodać, ale jak zostało napisane...Daniel iceman Gronowski napisał(a):Model z pudła z lufą RB.
Co zresztą nie zmienia faktu że czołk bardzo zacny.
Daniel iceman Gronowski napisał(a): Wszelkie porady co poprawić i nad czym popracować mile widziane...
Tomasz Porosiło napisał(a):merlin_PL napisał(a):Trzeba by doodać zaczepy na zasobnikach. Kupić z eureki liny do Cromwella i zaczepić i będzie od razu dużo lepiej wyglądało plus jakaś skrzynka na błotniku by się przydała.
Jak rozumiem celownik na wieży jest taki bo taki przewidziała Tamiya ? Bo na zdjęciu oryginału nie za bardzo widać. No i ciekawi mnie dlaczego tył kadłuba zmieniłeś ( układ siatki ) ,
Co do malowania to fajnie zrobione , modulacja OK , brudzenie także . Kwestie , czy powinien być bardziej zielony czy mniej pomijam![]()
Ale podoba się
Poważnie to wszystko napisałeś czy beke robisz?
merlin_PL napisał(a):A co książkę piszesz, ża tak pytasz bo rozumiem model nie Twój

Paweł Leszczyński napisał(a):Zawsze można poprawiać model tak jak Mariusz72, lub "jechać" z pudła, każdy ma swoją drogę modelarską.
Daniel iceman Gronowski napisał(a):Wszelkie porady co poprawić i nad czym popracować mile widziane...

Powrót do Pojazdy wojskowe - galeria ukończonych modeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości