Wspaniały model. Gdybym nie przeczytał że to "mała" skala, nie uwierzyłbym. Gratuluję warsztatu a przede wszystkim precyzji w łapie przy malowaniu takiego maleństwa. Kiedyś zastanawiałem się czy nie zrobić dla odmiany czegoś w "siedemdwójce" ale po obejrzeniu tego modelu tylko utwierdziłem się w przekonaniu że nie warto. Nie ta precyzja w rękach.
Dzięki ale z tą precyzją to nie przesadzaj, wg mnie bez szału, na modelu jeden kolor a cieniowanie to wash vallejo nakładany największym pędzlem jaki mam.
Hej gratuluję modelu jest świetny . Dostałem taki sam zestaw od znajomego ,który już nie klei . W środku pudełka były wypraski znalazły się nawet kalkomanie ,ale po instrukcji ani śladu tym samym pragnę zwrócić się do kolegi modelarza z prośbą o jakiś skan tej instrukcji . Był bym ogromnie wdzięczny zwłaszcza że model zdążył się zakurzyć u znajomego i nie chcę by czekał dłużej
przez Maikel » poniedziałek, 4 października 2010, 20:46
To jest 72-jka???????!!!! Świetny model.
http://maikel.iportfolio.pl/ Cokolwiek w życiu robisz, nie ma to większego znaczenia ale ważne jest żeby to zrobić, bo nikt inny nie zrobi tego za Ciebie. Pozdrawiam, Michał.