Początkowo miał to być wydruk tylko dla mnie ale ostatecznie pomyśleliśmy że zrobi się bardziej uniwersalny i wydrukuje się więcej egzemplarzy.
Będzie z tego można poskładać jedną z większość Dan używanych w polskim wojsku, (przynajmniej te których zdjęcia zobaczyłem).
Dokładniej w skład będą wchodzić:
-Imiona, rejestracje, znaki taktyczne na dwie najsłynniejsze czyli 'Lady Gaga' i 'Fiona'
-Uniwersalne rejestracje z cyframi do układania kombinacji.
-6 szt. szachownic
-dwa rodzaje kompletów priorytetów drogowych, jedne gotowe, drugi dla ludzi którzy nie lubią drukowanych i wolą malować powierzchnie odblaskowe, wystarczy potem na dokleić trójkąt z obwódką (mój pomysł
-godło 1. Mazurskiej Brygady Artylerii z Węgorzewa
-znak taktyczny z 12tej Brygady Zmechanizowanej
Projekt już wysłaliśmy do druku, będzie nam to drukował AVI Print, z tego co pisali to czas realizacji to ok 4 tygodni, ale jeszcze nie wiem dokładnie kiedy dostane wydrukowane.
Na razie dostałem cynk by prowadzić listę chętnych, kto już wie że będzie chciał nabyć może już się deklarować. Powstać ma ok 50 kompletów, koszta przewidywane to ok 20-25zł, ale jeszcze nie są ostatecznie postanowione.
Jak już dostanę kalki to pewnie założę stosowny wątek w giełdowym dziale, i każdy kto był zapisany wcześniej zostanie zapytany czy po ustaleniu ceny podtrzymuje swoje zamówienie.
Na razie tyle, o wszystkim będę informował na bieżąco tutaj.