No ale napisałem nieprawdę? Nie wiem - coś jest nie tak?
Jak sadze napisales o modelu sama prawde i tylko prawde. Mimo, ze na nim sie nie znam.
Czasem ludzie szukają na forach informacji o błędach zestawu i mogą się nieco rozczarować gdy polecany, świetny model okaże się nieco mniej świetny...
Takie informacje sa nieocenione...
Ale w momencie, gdy ktos napisal, ze model jest juz pomalowany, czyli sklejony, poszpachlowany itp... praktycznie gotowy bo po tym etapie to model robi sie juz z gorki, Ty Kubo pytasz:
Będziesz tego Spitfire jakoś poprawiał?
No dla mnie to jest kuriozum. I nie wiem czemu mialo to sluzyc.
Tak jakby radość z modelu zależała tylko od publicznej akceptacji w internecie. Dziwne to.
Kilka przypadkow, ze odebrano innym taka radosc nawet na tym forum mialo miejsce.
Kuba Plewka napisał(a): Niedługo tu się zrobi miejsce, gdzie wszystko zbiera laury a jak tylko ktoś zechce nieco bardziej krytycznie spojrzeć to się dowie, że jest malkontentem albo odbiera ludziom radość.
To zalezy jak i kiedy taka krytyke sie uprawia. Tu sprawa jest delikatna bo kazdy ma odbior nastawiony na inne fale.
Dominik napisał(a):Panowie wyluzować proszę.
Jestem spokojny

Dominink

.
Dominik napisał(a):Ale to nie miejsce na dyskusje off-topikowe.
Jestem jeszcze spokojniejszy i obiecuje wiecej nie offtopikowac, w koncu to Twoj watek i masz prawo aby wygladal po Twojemu.
Zarty sie skonczyly, dobra do rzeczy.
Co tam nie tak z washem u Ciebie? Napisz co i jak to razem Ci pomozemy z Jakubem.