Nie wszystkie modele były prezentowane na forum ,ale fajnie jest zebrać całość w jednym miejscu.
Dobra to zacznijmy od początków.
Jednym z pierwszych modeli była właśnie wspomniana merkava. Malowana pędzlem ,ale pierwszy raz model został przybrudzony pastelami.

Big Foot academy 1/35. Jeden z pierwszych modeli malowanych aerografem. Byłem starsznie zadowolony z tego kamo.

Stug III B Tamiya. Prosto z pudła + żywiczne klamoty.

Diorama ze schwimmwagenem. Woda z żywicy ,lód z soli. Pierwsza poważniejsza diorama .

Po drodze przypadkowo popełniłem motor 1/12 ,ale co to za model nie mam pojęcia.

Figurka 1/16 z miniartu. Rownież pierwsza duża figurka i od tego czasu zacząłem próbować malowania figurek.

Opel z piecem na wyngiel. Zdjęcia robione niedawno.

Schwimmwagen 1/16 Eduarda kawał modelu ,ale bardzo słaby detal. Nie został dokończony.

Kolejny Stug III B z kompletnym wnętrzem CMK ,blachami i friulami. Dostałem za niego nagrodę na Moson w juniorach.

Char B1 bis jeden z najlepszych modeli jakie miałem okazje sklejać. Do tego zestaw blach Lion roar.

Sherman Dragona robiony na podstawie znanego i lubianego zdjęcia.

Kolejny Sherman M4A1 tasca.

Pocycek Spawacza

Kolejny Pocycek

Jedna z fajniejszych figurek jakie były dawniej na rynku.

Org Szaman

Schwimmwagen Tamiya+Aber+ Hussar i figurka Bravo.

Renault Ft 17 jak większość fajnych projektów odłożony na "chwilę"

Pocycek Niemca z I wojny.

Staghound MK.III Bronco malowany w styly CM.

Pz.II Tasca 1/24. Trochę egzotyczna skala jak na pancerkę ,ale bardzo przyjemnie się składał jak to tasca.

W ramach grupowego projektu zaczęty StuG III G. Dragon z aberami masą żywicy friulami. Chyba najpoważniejszy projekt termin zakończenia projektu nie znany.

Zjarany Hetzer robiony w ramach konkursu na forum. Docelowo ma trafić na dioramę.

Sherman Zemsta II. Wypust Dragona + traki AFV i lufa RB.

Pirat 54mm.

Ostatni większy projekt to Toyota pick up 1/35 Meng w stylu "pimp my ride Libya edyszyn". Autko przerobione przez rebeliantów na własne potrzeby.
Model trafił na małą dioramę. Scenka z Libi.

Viking 75mm. Malowany akrylami jedynie twarz delikatnie cieniowana olejami. Jakoś nie mogę się przekonać do tych cukierkowych różowych mordek.

CDN...