Golf V GTI

Budujesz model, chcesz przedstawić relację z postępów w pracy, zastanawiasz się jak coś zrobić - to miejsce dla Ciebie.

Re: Golf V GTI

Postprzez Naomi » piątek, 28 listopada 2008, 17:51

Wow... Dawno tu nie zaglądałem a tu taka dyskusja :) Słuchajcie Panowie, możecie mi wierzyć lub nie, ale (choć nie jestem tego do końca pewien, gdyż model ten dawno temu zrobiłem i nie mam go u siebie) nie wydaje mi się abym robił te linie podziału (pisakiem), ponieważ użyłem takowego tylko raz w życiu i... mi zasechł :) A jeszcze bardzo się nawkurzałem przy tym. Także do końca nie pamiętam czym to robiłem. Jak będę widział model - jak pojawię się u kolegi to zobaczę czym to robiłem... A jeśli chodzi o same linie, no tak poniosło mnie trochę, bo między błotnikiem a zderzakiem mogłem je sobie darować i na zderzaku również. Z drugiej strony, gdybym ich w ogóle nie zrobił na pewno pojawiłby się wątek z pytaniem, dlaczego ich nie zrobiłem... Nie raz tak było i teraz już wiem, że się jeszcze taki nie narodził, który by wszystkim... Jednakże dzięki kolegom za uwagi, tak na przyszłość opanuję się z liniami podziału... po prostu
Naomi

Reklama

Re: Golf V GTI

Postprzez koksik750 » sobota, 29 listopada 2008, 00:07

Co do pisaka - zanurz go w rozcieńczalniku - mi też po pierwszym pisaniu zasechł. Namoczyłem go w rozcieńczalniku gunze i rozpisałem. I pisze bez problemu ;o)
Obrazek
koksik750

Poprzednia strona

Powrót do Pojazdy cywilne - warsztat