JAcDK napisał(a):Możesz zamieść in-boxa? Bo drogie to, a nie wiem czego warte
Mówisz - masz
IN-BOX

CzarekB napisał(a):Salamander, możesz coś więcej napisać na temat tego okropnie brzydkiego pojazdu ?
Jest taki wstrętny, ze aż się trzęsę zęby go mieć. Niestety tu gdzie mieszkam jest to "special order", chce wiedzieć czy warto kupić.
Dzieki,
Czarek.
salamander napisał(a):Wszedłem, zobaczyłem , zakupiłem . Dzisiejszy nabytek
frugoman napisał(a):salamander napisał(a):Wszedłem, zobaczyłem , zakupiłem . Dzisiejszy nabytek
Jest jeszcze do niego kapitalna przyczepka. Zawsze mi się podobał, ale raz że drogi pioruńsko dwa że pewnie zanim bym się za niego zabrał to ho hoooo i jeszce trochę więc póki co stanowi żelazną pozycję na "liście życzeń"
portalus napisał(a):Opcjonalnie jest jeszcze podobny Krupp Titan oraz ciężarówki w tym klimacie robi Emhar >>> dwa Bedfordy.

Wg mnie się do tego to nie nadaje. Chyba że proste płaskie powierzchnie, bez przetłoczeń, detali.wuen napisał(a):planuję użyć (...)może do samochodów - np. na deski rozdzielcze, fotele
TomekWnęk napisał(a):Wg mnie się do tego to nie nadaje.
Widzęwuen napisał(a):TomekWnęk napisał(a):Wg mnie się do tego to nie nadaje.
Dlatego napisałem, że chcę użyć do motocykli w skali 1:12 i może do samochodów...

Powrót do Pojazdy cywilne - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości