Bez młota, to nie robota...
Kolejna Hondzia do kolekcji
No i coś z innej bajki niż Strefa 24

Pietrek napisał(a):Macio4ever, ile kosztowała Cię ta NSR'ka ? Gdzie można taką ustrzelić ? I jak z jej dostępnością ?
Mr. Headshok napisał(a):Pierwszy z serii NASCAR ( pochodzenie - Allegro )![]()
No i pierwsze małe rozczarowanie![]()
Tzn. ilość nadlewek i jamek jest oszołamiająca! Spasowanie maski silnika - tragedia!!! Między jej krawędziami a błotnikami po każdej stronie prawie 1mm szpara! (...) Da się te wszystkie babole usunąć, no ale jakim kosztem się pytam? Prawdopodobnie ilość roboczogodzin spędzonych przy tym modelu wystarczy na zbudowanie dwóch - trzech tamijowskich.
A ja czekam jeszcze na dwa takieF..k!
Mr. Headshok napisał(a):Pierwszy z serii NASCAR ( pochodzenie - Allegro )![]()
Ford Thunderbird #75 Factory Stores Todda Bodin'a:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
No i pierwsze małe rozczarowanie![]()
Tzn. ilość nadlewek i jamek jest oszołamiająca! Spasowanie maski silnika - tragedia!!! Między jej krawędziami a błotnikami po każdej stronie prawie 1mm szpara! Chyba nie będę robił silnika, tylko zamknę maskę, na to "kupa" szpachli i rycie nowych linii. Da się te wszystkie babole usunąć, no ale jakim kosztem się pytam? Prawdopodobnie ilość roboczogodzin spędzonych przy tym modelu wystarczy na zbudowanie dwóch - trzech tamijowskich
.
A ja czekam jeszcze na dwa takieF..k!
Seweryn napisał(a):Kupiłeś od gościa z Cieszyna?

Mr. Headshok napisał(a):Wiem, wiem, macie rację. Trochę przesadziłem. No to ale będzie satysfakcja, jak z tego czegoś coś fajnego wyjdzie, nie? Zakupiłem sobie już trochę różnych plastikowych materiałów do budowy: profile, listwy itp
.
Seweryn napisał(a):Kupiłeś od gościa z Cieszyna?
Tak, od niego. To już drugi nascar od niego.
A propos Seweryn, czemu sprzedajesz na Allegro tak fajowskiego nascara? Może kupię
xenomorph napisał(a):Pietrek tu również nie jest drogo, a nawet z przesyłką powinno Ci tanio wyjść.
http://www.kallan-partners.com/en/produ ... etail.html
Powrót do Pojazdy cywilne - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości