BodzioS13likes napisał(a):greatgonzo napisał(a):Nie żartuję. Coś tam podejrzewam, ale nie wiem co to 'custom'. Liczyłem na informację bez konieczności szukania po sieci i weryfikowania wyników. Lenistwo takie.
Jak by to ująć, to taki "trend" który pozwala ci przerobić wszystko według twojego widzi mi się ;) W moim przypadku Yamahe na Cafe Racer`a
greatgonzo napisał(a):BodzioS13likes napisał(a):greatgonzo napisał(a):Nie żartuję. Coś tam podejrzewam, ale nie wiem co to 'custom'. Liczyłem na informację bez konieczności szukania po sieci i weryfikowania wyników. Lenistwo takie.
Jak by to ująć, to taki "trend" który pozwala ci przerobić wszystko według twojego widzi mi się ;) W moim przypadku Yamahe na Cafe Racer`a
A, znaczy custom to wszystko co nie jest serią. Dzięki.
BodzioS13likes napisał(a):Jedynie co to mogę popracować nad oświetleniem ale czy to coś da ? Bo z aparatem nic nie zrobię
A nie ma jakiegoś trybu manualnego? Przy f2,8 to raczej kiepskie zdjęcia wychodzą.BodzioS13likes napisał(a):z aparatem nic nie zrobię

BodzioS13likes napisał(a):To nie jest mój model, poszukałem zdjęcie tylko żeby pokazać jak wygląda rama.
BodzioS13likes napisał(a):
Powrót do Pojazdy cywilne - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości