No dobra
Techniczne rysunki niestety niewiele w tej kwestii wnoszą

cayman napisał(a):To jest tylko sensor deszczu i tyle w temacie.

ogooreck napisał(a):w różnych autach wygląda to różnie, ale w zdecydowanej większości od środka nic nie widać, bo tę część zasłania lusterko. Na zewnątrz z kolei, przez szybę, w miejscu gdzie jest w tym czarnym "dziura" widać elektronikę - albo raczej coś na kształt "optyki" - sensor światła i czujnik deszcze (co zresztą jest chyba jednym urządzeniem). Przynajmniej u mnie w peugocie 2008 tak to wygląda.
ogooreck napisał(a):Czy jest sens odwzorowania? W skali 1:1 ma to wielkość może 2x3 cm (albo i mniejsze)...

Dorotka napisał(a):cayman napisał(a):To jest tylko sensor deszczu i tyle w temacie.
To , że jest tam sensor deszczu to ja wiem z lektury "Manuala", pytanie tylko jak to wygląda "na szybie" (co już wiem), "za szybą" (co już wiem) oraz "przez szybę" (czego nie wiem) i czy jest sens odwzorowania tego ....
Pozdrowienia

cayman napisał(a):Nie ma sensu.

rotpol13 napisał(a):Fajne te czarne ''pudelki'', konia raczej nie przypominają

Dorotka napisał(a):A gdzie twoja sławna wyobraźnia? Pretensje do HD proszę kierować
rotpol13 napisał(a): Mogliby bardziej finezyjne te kalki zrobić

rotpol13 napisał(a):Fajne te czarne ''pudelki'', konia raczej nie przypominają

Dorotka napisał(a):rotpol13 napisał(a):Fajne te czarne ''pudelki'', konia raczej nie przypominają

Powrót do Pojazdy cywilne - warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości