A tak oto po 10 latach od tamtego wydarzenia, udalo mi sie ukonczyc jedna z bardziej charakterystycznych rajdowek tego jakze wspanialego duetu... Nie przyszlo mi to latwo. Model zaczalem jakies 3 lata temu jednak kalkomania ze Studia 27 okazala sie byc uszkodzona (po wyciagniecu z wody calkowicie sie rozsypywala) wiec model trafil zpowrotem do pudelka na polmetku mojej pracy.
Nastepnie udalo mi sie kupic kalke czeskiej Reji (rewelacyjna jak zawsze) i w ten oto sposob ukonczylem droga z rzedu rajdowke z sezonu 2000.
Generalnie baza modelu jest model Revella (przepakowana Hasegawa) rowniez sezon 2000 z rajdu Monte Carlo.
Zawieszenie zostalo podwyzszone (bo lubie utrudniac sobie zycie), zwezone felgi pochodza z Celicy a opony to pozostalosc po Subaru WRX...
Zderzak i tylny spojler byly w zestawie jako czesci zbyteczne. Calosc pomalowana tamiyowskim TS 49. Poza tym pasy, zapinki, chlapacze no i tyle jesli chodzi o przerobki.
Model ukonczylem finalnie w kwietniu ubieglego roku i zdaje sobie sprawe ze moze miec kilka niedociagniec ale za to zdjecia powinny bardziej przypasc Wam do gustu.
Tyle z mojej strony zapraszam do ogladania i oceny.
Krzysztof

Fotka srodka

Na koniec sesja wspolna rywali z tras rajdowych sezonu 2000