Kazik napisał(a):zmorka napisał(a):Weź się za jakiś motorek może co ?
Gerzesiek, nie ma szans. Ja mu truję o motor już ponad pół roku.
zmorka napisał(a):...Piotr tylko nie mów że Sławek ma zawrotne tempo,bo i Tobie niczego nie brakuje...
No właśnie,
Mam motorek i jak mnie trochę zmęczy Lotus do wezmę się za Yamahę bo już od dawna się do niej zabieram,obiecuję.
Kazik napisał(a):tak w ogóle to wkur..asz mnie Cayman tymi swoimi modelami.
Nie dość że trzaskasz je jeden za drugim to jeszcze cholera nie bardzo jest się do czego przyczepić. Jakby sobie człowiek poużywał w galerii to przynajmniej było by lżej. A tak d.pa!.
I kto to mówi.Pamiętam jak doszedłem jako nowicjusz 1,5 roku temu do grona PWM-u ze swoimi ulepkami bo tak je mogę nazwać w dniu dzisiejszym to ty Marku pierwszy powiedziałeś że nie sztuką jest zrobić tzw.PZP ale popracować przy detalach,coś od siebie i z fotek referencyjnych dodać,przerobić ,dorobić ,dopieścić karoserię żeby model był bliższy oryginałowi.
I.......... tak też się stało za nim coś zrobię to najpierw przemyślę ruch żeby przy dalszym etapie nie doznać rozczarowania i kląć na potęgę że o czymś zapomniałem.
McLaren był moim pierwszym poważnym wyzwaniem i pamiętam jak szukałem w setkach fotek poszczególnych detali, czego brakuje,jak idzie instalacja i okablowanie.
I tak mógłbym jeszcze pisać godzinami.