[in-box] Dodge Viper RT-10 (1:25 Revell)

Nabyłeś nowy model, chcesz pokazać zawartość pudełka lub o nią zapytać, słyszałeś o fajnych nowościach - podziel się tym z innymi.

[in-box] Dodge Viper RT-10 (1:25 Revell)

Postprzez darkies » sobota, 12 grudnia 2009, 18:51

Nie wiem czy ten model można jeszcze gdziekolwiek nabyć (ja swój egzemplarz kupiłem na allegro), a przed wakacjami skończył się na dobre w amerykańskim sklepie gdzie miałem zamawiać także inne modele Dodge'a :( .
Na pudełku widnieje oznaczenie średniego stopnia trudności, więc nie ma co narzekać i wymagać więcej od takiego zestawu. Wszystkie wypraski są wykonane z białego tworzywa, za wyjątkiem części transparentnych i chromowanych burackim chromem Revella :/ (praca z Tamiyą jednak odciska swój ślad na mnie i moim spojrzeniu na chromy). Ponadto koła są "na sztywno" ustawione na wprost.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Jak uporam się z zaczętymi zestawami to biorę się za wykonanie tego zestawu.
*Przepraszam za tyle editów, ale dawno nie korzystałem z HTMLa i musiałem się z nim przeprosić :oops:
Ostatnio edytowano sobota, 12 grudnia 2009, 19:51 przez darkies, łącznie edytowano 1 raz
Powiedzieli mi żebym się tutaj zarejestrował i powiedział conieco o światłach...
Pozdrawiam wszystkich modelarzy klejących cywilkę - Maciej Rembisz.
darkies

Reklama

modele polskich samolotów

Re: [in-box] Dodge Viper RT-10 (1:25 Revell)

Postprzez wuen » sobota, 12 grudnia 2009, 19:16

Umieść fotki zgodnie z regulaminem - bo jeśli tego nie zrobisz - wątek trafi do kosza - a szkoda byłoby - niech służy innym - jednym ku informacji - innym ku przestrodze :twisted:
człowiek bez pasji to producent g...
wuen

Powrót do Pojazdy cywilne - in-boxy, nowości, opinie