K.Y.Czart napisał(a):Jestem za
dewertus napisał(a):Wprawdzie ja już dwa modele w galerii umieściłem..., ale czemu nie. Może i trzeci bym zrobił. Nie wiem jednak czy 22 lipca nie lepiej zamienić na 7 listopada (starsi powinni skojarzyć, młodsi niech sobie poszperają
).
shivadog napisał(a):Panowie, mam taką propozycję by wasza grupa stała się grupą bezterminową.
Czymś w rodzaju SIG (grupa szczególnych zainteresowań). Co wy na to?
Będzie to taki osobny pokoik na forum wśród projektów grupowych. Moglibyście robić dodatkowe projekty wewnątrz grupy (strzelam, np. wszyscy kleją Czaplę), albo robić jakiś wewnętrzny konkurs Vintage.
Mamy w tej chwili już jedną taką grupę - Regia Aeronautica, w której chwilowo nic się nie dzieję, ale mam nadzieję, że wkrótce się to zmieni.
Co wy na to?
Pozdrawiam,
Jerzy
JGucwa napisał(a):A czy to nie jest czasem chęć stworzenia "aresztu" dla vintage'owców: "macie swoje podwórko, to nie wpychajcie się gdzie indziej"
JGucwa napisał(a):P.s.
Grzegorzu, co Ty na to?
przez Grzegorz2107 » 24 sty 2011, 2011 22:40
Może namówimy Jarka na przełożenie oddanie galerii do użytku na 22 Lipca? Ci co wyrabiają 700% normy, mogą nawet na urodziny Lenina, ale dla mnie termin majowy też jest morderczy.
A tak w ogóle, to marzy mi się permanentny projekt VINTAGE.
Powrót do Vintage, czyli wspomnień czar
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości