Pozdrawiam
Moderator: xenomorph
waran napisał(a):Czytając posty zastanawiam się jakie my mamy uczciwe społeczeństwo modelarskie i w ogóle -piractwo be ,tylko jak pojedzie się na zawody gdzie są giełdy modelarskie -przede wszystkim u naszych sąsiadów z południa europy ,to kupujemy kopii na kilogramy .Oczywiście zaraz odezwą się głosy nie ja ,absolutniezakłamanie totalne .Mnie osobiście ryra to piractwo ,jeśli kopia jest nie gorsza od orginału na pewno kupię kopię -piszę tu oczywiście o produktach modelarskich .Nie kupił bym natomiast -świadomie podróbek sprzętu ,odzieży ,jedzenia itd z prostej przyczyny, bo to szajs robiony z szajsowatego materiału .Jak mam wybór wywalić np 200 zeta za zestaw Griffona do Barracudy -oryginał ,na pewno kupię pirata za 50 zł -to tylko przykład i wcale się tego nie wypieram .

.Mnie osobiście ryra to piractwo ,jeśli kopia jest nie gorsza od orginału na pewno kupię kopię -piszę tu oczywiście o produktach modelarskich .Nie kupił bym natomiast -świadomie podróbek sprzętu ,odzieży ,jedzenia itd z prostej przyczyny, bo to szajs robiony z szajsowatego materiału .Jak mam wybór wywalić np 200 zeta za zestaw Griffona do Barracudy -oryginał ,na pewno kupię pirata za 50 zł -to tylko przykład i wcale się tego nie wypieram .
adamem napisał(a):A ja się przyczepię do pomysłu malowania...
Wydaje Mi się, że ciało predatora na wszystkich filmach - nie było podobne kolorystycznie do ludzkiego ale bardziej ciemne.
Nie mam czasu szukać po netcie aby opisać prawidłowy kolor, lecz na pewno nie jest to flesh.
Powrót do Figurki - galeria ukończonych figurek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 6 gości