AsawiRa Regiment - Infinity, skala 30mm

Właśnie skończyłeś figurkę, chciałbyś ją zaprezentować - poddaj ją tutaj surowej krytyce Użytkowników.

Moderator: xenomorph

AsawiRa Regiment - Infinity, skala 30mm

Postprzez KędzioR_vo » wtorek, 3 stycznia 2012, 17:58

Oto i mój AsawiRa Regiment, czyli elitarny żołnierz z armii Haqqislamu w grze Infinity :) Skala ok. 30mm.
Wojak ten to twardziel, bardzo mobilna, ciężka piechota ze zdolnością do regeneracji, ze względu na świetne wyszkolenie w walce wręcz i uzbrojenie do walki na krótkim dystansie jest bardzo obyty z uszkodzeniami ;) Każda rysa na jego pancerzu to pamiątka zwycięstw, każda blizna to ślad ubitego, niewiernego wroga...
;)

Co do samej miniaturki, to jestem bardzo zadowolony z malowania, zwłaszcza battle damage, aczkolwiek niezbyt kontent w związku z fotkami - zimowe światło mocno wszystko spłaszczyło. Acz póki nie mam bezcieniowego pro miejsca do fot, oto i stan aktualny:

Obrazek

Jak zwykle, wrzucam też większe fotki składowe i dodatkowe dla ewentualnych zainteresowanych - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Oraz IMO ładne dość zdjęcia mojej parki Haqqislamowej:
Obrazek
I kolejne - 1, 2, 3.

Tutaj jeszcze link do CoolMini - http://www.coolminiornot.com/295084 - z góry dzięki za wszelkie wsparcie ;)

PozdRawiam i czekam na ewentualne komentarze :)
KędzioR_vo

Reklama

modele polskich samolotów

Powrót do Figurki - galeria ukończonych figurek