Djanbazan sniper - figurka z gry bitewnej Infinity

Właśnie skończyłeś figurkę, chciałbyś ją zaprezentować - poddaj ją tutaj surowej krytyce Użytkowników.

Moderator: xenomorph

Djanbazan sniper - figurka z gry bitewnej Infinity

Postprzez KędzioR_vo » niedziela, 6 listopada 2011, 18:33

Witam.

Co jakiś czas tu wrzucam nieco figurek fantasy czy też sci-fi ;) Dziś moja pierwsza figurka z planowanej, pustynnej armii HaRad 2180 :) Djanbazan Sniper z Haqqislamu ze świata Infinity:

Obrazek

Tutaj miniaturka na stronce CoolMiniOrNot - z góry dzięki za wszelkie dobre głosy ;)
http://www.coolminiornot.com/291137

Tutaj natomiast zdjęcia składowe w większej rozdzielczości dla zainteresowanych:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 oraz 9, zwane In Da Face ;).
Dodatkowo fotka na prawą część mordki z okresu WiPa oraz na broń.
Jako bonus też ujęcie z góry.

Zrobiłem też zdjęcie z figurkami z LotRa dla porównania wielkości, o ile ktoś je kojarzy, i też dla porównania jakości rzeźby oraz samego klimatu. Wydaje mi się, że to wygląda dość ciekawie ;)
Obrazek

Większa wersja tutaj oraz inne ujęcie i takie z Ghulem wybiegającym poza ostrość ;)

No a na koniec zdjęcie w naturalnym środowisku, na skałach Haqqislamu:
Obrazek

Po lewej widać jednostkę w kamuflażu termooptycznym, a po prawej skoczka, który jeszcze nie zdążył zeskoczyć :P

Większe fotki znów tutaj, tu oraz tu.

Tyle ze zdjęć, jak zwykle wrzuciłem ich za dużo ;) Proszę się nie krępować i wylewać tutaj swe zażalenia ;)

PozdRawiam
KędzioR_vo

Reklama

Re: Djanbazan sniper - figurka z gry bitewnej Infinity

Postprzez Przemysław Szymczyk » niedziela, 6 listopada 2011, 18:56

Bradzo fajne, klimatyczne :)
Pozdrawiam, Przemek

Obrazek
Przemysław Szymczyk

Powrót do Figurki - galeria ukończonych figurek