Infinity Ghulam Corvus Belli 28mm

Właśnie skończyłeś figurkę, chciałbyś ją zaprezentować - poddaj ją tutaj surowej krytyce Użytkowników.

Moderator: xenomorph

Infinity Ghulam Corvus Belli 28mm

Postprzez Archelaos » wtorek, 22 maja 2012, 18:19

Przedstawiam moją najnowszą figurkę - żołnierza Haqqislamskiej piechoty liniowej - Ghulamów.

Pracując nad podstawką bawiłem się różnymi dodatkami - gruntem (Dark Earth Vallejo), wodą (też Vallejo) i roślinnością Polaka.
Na kółku o średnicy 25mm niewiele można wcisnąć ale myślę, że wyszło jako tako.

Obrazek
Obrazek
Archelaos

Reklama

Re: Infinity Ghulam Corvus Belli 28mm

Postprzez Jedrek » środa, 23 maja 2012, 06:59

Archelaos napisał(a):że wyszło jako tako.

Chciałbym bym mi też w ten "jako tako" sposób wychodziło ;o) Mi się podoba zarówno malowanie figurki jak i podstawka 8-)
Jedrek

Postprzez marasenha » wtorek, 5 czerwca 2012, 08:56

Laska powinna mieć biceps jak Burneika, skoro potrafi jedną ręką utrzymać takiego GUNA. Malowanie bardzo mi się podoba, wody niestety nie widać na podstawce :)
Moją bronią jest umysł. Brat ma swój miecz, król Robert ma młot, a ja mam umysł... umysł zaś potrzebuje książek, podobnie jak miecz potrzebuje kamienia do ostrzenia, jeśli, oczywiście ma zachować ostrość. - Tyrion uderzył dłonią w skórzaną okładkę książki. - Dlatego właśnie czytam tak dużo, Jonie Snow.

"Gra o tron" George R.R. Martin
marasenha

Postprzez Archelaos » czwartek, 7 czerwca 2012, 13:34

GUN może i duży, ale kto wie, może z jakiegoś plastiku czy nanoinżynieryjnego aluminium, więc wcale nie musi być ciężki :mrgreen:

poza tym, to nie jest duża giwera... porównaj sobie np to 8-) : http://www.infinitythegame.com/infinity/en/2011/miniatures/securitate

Jak to nie widać wody? Przecież kapie z rury i poniżej jest kałuża i strumyczek. :lol: Trudno upchnąć coś więcej na tak małej podstawce.

Dzięki za komentarze!
Archelaos

Powrót do Figurki - galeria ukończonych figurek