Piękna robota, Siara. Ta przeciwwaga szlabanie... Dwa obciążniki są łączone drutem, czy to jakieś kupne nity? Wydaje mi się, czy mają takie fajne zaokrąglone łebki? Kapnąłeś klejem? P.S. Czy mógłbyś pokazać to co zrobileś z jakimś punktem odniesienia, tak żeby złapać skalę? Dzięki z góry.
..."a gdzie będziesz trzymał ten embrion, w pudełku?!"...
Bardzo mi się podoba, że do każdego elementu swoich prac podchodzisz z takim samym zaangażowaniem. nic sobie nie odpuszczasz licząc,że widza zainteresuje coś innego. piękny szlabanik. A może taką wersję byś zrobił?
Tymcza! Marek Mam zmienne IP i się tego nie wstydzę.
przez siara1939 » poniedziałek, 22 marca 2010, 10:21
Malowanie figurki.
Chaos black zostal polozony na tulow, a Tamiya fine white na glowe. Basic skin tone z Vallejo na twarz aerografem, spodnie mieszanka Vallejo 102/058/105 z aerografu. Sweter Tamiya XF-66 + retarder z pedzla. Przyciemnienia tymi mieszankami co wyzej, ale z dodatkiem flat black.
przez siara1939 » poniedziałek, 22 marca 2010, 23:22
Kamil Feliks Sztarbała napisał(a):Moim zdaniem lewy profil wygląda nieco gorzej..
Masz racje Kamil- jest gorszy. Na zdjeciach widac, ze ten roz na policzkach wyszedl nie tak jak trzeba. Skoryguje na etapie olejnych farb. Nie martwi mnie to i tak bo glowa bedzie pochylona na te strone lekko, wiec sie ukryje jak cos.
Trochę brudna, ale ludzka ta twarz. Nawet podobny jest trochę do Siary (co uważam za komplement, modelarski!). Od szyji w dół - extra (choć to dziwnie zabrzmiało ;) ).
Można już połączyć nPWM ze SF. Wcale nie ma wielkiej różnicy!