Jaro_Su napisał(a):Z osłonami może być każdy, bo zdjęli im je dopiero pod koniec kampanii...

Jarek Gurgul napisał(a):Krzysiek, tak od ręki to na przykład tutaj... Jarek
LazyCat napisał(a):Swietne czytanie i ostateczne wybory.
Robie ∆102, najlpeszej jakosci zdjecia i mozliwosc zrobienia w "pierwszym stadium" czyli ze wszystkimi znakami rozposnawczymi i owiewkami kol.
Kolejny to bedzie P.24/III ale OCZYWISCIE brak mi kalek. Nic z moich zbiorow nie pasuje![]()
Jesli nikt z posiadaczy ksiazki Kagero a dlubiacy w 48 sie ze mna nie podzieli tymi w 72 to... pozostaje zrobienie pierwszego egzemplarza dla Bulgarii. Takiego jeszcze bez znakow rozpoznawczych.
MIRO napisał(a):Ja je mam i są mi zupełnie niepotrzebne. Podeślij adres, to Ci wyślę cały arkusz do 1/72.
Chrupek napisał(a):Ten samolocik był prezentowany na wystawie modelarskiej w Bytomiu w malowaniu greckim. Poszukaj w tematach Bytomia znajdziesz tam fotki tego modelu.
LazyCat napisał(a): a opierac sie na czyims modelu nie chce.
Jaho63 napisał(a):Kris, trzymam kciuki. Poprawki jakieś będą? Czy "spudła".
Jaro_Su napisał(a):Ja się zastanawiam, czy ten żółty, czy brązowy to nie odcień polski...
...Na pewno jest to kolor dużo jaśniejszy od Dark Earth, bo to widać na gladiatorach, które mają go naniesiony na kamuflaż brytyjski....

Powrót do Lotnictwo - rzeczywiste
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości