Jaho63 napisał(a):...
Ale wiecie, że dzisiaj w Polsce panuje taki lans, że to wszystko trzeba nazwać patosem i wzgardzić wielkimi ludźmi, żeby samemu urosnąć?
...
_iceboy napisał(a):... Swoją drogą ten film oglądałem przynajmniej z pół roku temu - wtedy byłem zadowolony.
Jaho63 napisał(a):Ale wiecie, że dzisiaj w Polsce panuje taki lans ..."
K.Y.Czart napisał(a):... jakiś przykład, bo tak ogólnie, to nie wiadomo o kogo chodzi.
K.Y.Czart napisał(a):Janusz, daj jakiś przykład, bo tak ogólnie, to nie wiadomo o kogo chodzi.
nie tylko pomyślał, ale nawet napisał(a):podziw dla jedynych PRAWDZIWYCH pilotów miesza się z żyganiem polską martyrologią Katyńską
Jaho63 napisał(a):nie tylko pomyślał, ale nawet napisał(a):podziw dla jedynych PRAWDZIWYCH pilotów miesza się z żyganiem polską martyrologią Katyńską
Krzyś, nie chcesz chyba powiedzieć, że nie spotykasz się z postawą "wszyscy przed nami i wokół nas to idioci, tylko MY jesteśmy mądrzy"?
...
Jaho63 napisał(a):?.. Bo jak ktoś pisze JEDYNI PRAWDZIWI PILOCI to jest dla mnie kpiną. Co innego np. "jedni z lepszych" (jak osobiście uważam).

Powrót do Lotnictwo - rzeczywiste
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości