A teraz odnośnie tego co posiadam w swoich zbiorach. Wiem, że w modelu F-15E Academy są bomby Mk. 82, ale nie wiem ile. Posiadam dwie bomby GBU-31 z modelu KF-16C Academy, milion CBU-87 (serio, każdy model samolotu w 1/72, który może je przenosić zwiera ich co najmniej 8

Sorry za jakość zdjęcia bo robione na szybko telefonem, ale kształt i rozmiar bomb widać
Co wiem, że na pewno podwieszę to oba Lantriny pod kadłubem oraz zbiorniki paliwa z AIM-120C oraz AIM-9L/M pod każdym ze skrzydeł.
Jeżeli chodzi o pylon centralny to chciałbym na nim podwiesić albo tą GBU-31 albo tą GBU-10(?).
Największy problem pojawia się przy pylonach pod zbiornikami konforemnymi. Myślałem nad trzema lub sześcioma CBU-87 z jednej strony oraz sześcioma Mk. 82 z drugiej. Nie miałbym też nic przeciwko dwunastu Mk. 82, ale nie wiem czy w modelu Academy jest ich aż tyle. Pasowałoby mi też podwieszenie tych mniejszych bomb GBU, po jednej z każdej strony. Albo podwieszenie tej większej z jednej oraz trzech Mk. 82 z drugiej. Podwieszenie HARMa albo dwóch Mavericków z jednej strony i bomb Mk. 82 z drugiej też by mi odpowiadało.
I moje pytanie, która z tych opcji, które wymieniłem jest najsensowniejsza? Jakieś inne propozycje z tego co mam? Generalnie na pewno nie chce podwieszać CBU-87 z obu stron. Nie chce też trzech zbiorników paliwa ani całkowicie pustych pylonów.