net_sailor napisał(a):Tyle kiedyś znalazłem:
viewtopic.php?p=956034#p956034

Arcturus napisał(a):net_sailor napisał(a):Tyle kiedyś znalazłem:
Dzięki, to dużo wyjaśnia. Jakoś nie kojarzyłem tego wątku, a to ta sama revellowska materia z która walczę
Marin napisał(a):Arcturus napisał(a):net_sailor napisał(a):Tyle kiedyś znalazłem:
Dzięki, to dużo wyjaśnia. Jakoś nie kojarzyłem tego wątku, a to ta sama revellowska materia z która walczę
Witaj Arcturus. Dawno nie zaglądałem na forum i dopiero teraz zauważyłem twoje pytanie. Jestem na urlopie i jak wrócę wrzucę ci kilka fotek na priv. Niestety co do konkretnych planów nitowania to dokumentacji praktycznie nie ma. Poszukaj zdjęć z hali produkcyjnej lub bez malowania w wersji naked. Tam trochę widać aczkolwiek po malowaniu część nitow znika. Nie wiem jak pilnie tego potrzebujesz. Napisz na jakim jesteś etapie, może jeszcze w czymś pomogę.
Ja właśnie zamykam całość do malowania podkładem.
pozdrawiam
Marin

potez napisał(a):Olimp resin zestaw uzupelniajacy do ojrofajtera.
W listopadzie na warsztatach vipek sie uczyl jak zywice obrabiac na tym.![]()
Jesli nie zachachmecil to,powinienem miec taki zestaw na skladziku.

karambolis8 napisał(a):To nie jest błąd Revella, tylko Euroifghter w pierwszych wersjach miał mniej węzłów na podwieszenia. Dodatkowe pylony wyszły później i o ile się nie mylę, to Revell wypuścił już taki przepak.

Powrót do Lotnictwo - rzeczywiste
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości