Siara patrząc na Twoją pracę odnosi się wrażenie że cały model do drobny dodatek do wykonanych przez Ciebie elementow, wielki szacunek i podziw za nadzwyczajną dokładność
Wywal z tego sformułowania "chyba" oraz "niezły" i dodaj "przecudnej urody" . Ileż w tym U-boocie "modeli w modelu"... Achcik po prostu wymiata, ogromnie przyjemny dla oka jest .
Siara - bardzo dziekuje za udostepnione zdjecia dziala. Swietnie widac na nich kazdy detalik, na pewno przydadza sie w niedalekiej przyszlosci Tak nawiasem, wiesz moze skad pochodza te fotografie?
Zdjecia zostaly zrobione w muzeum "Deutsches U-Boot Museum, Cuxhaven" przez mojego znajomego Ralpha Banaha z Düsseldorfu. Ciesze sie, ze Ci sie przydadza.
Ja dużo pisał nie będę - dobry serial z dużą oglądalnością. Ciekawy jestem co ty zrobisz w tak dużej skali - o motorka mi chodzi. Tylko za czołgi sie nie bierz, bo poprzeczkę podniesiesz i człowiek musiałby hobby zmienić.
przez siara1939 » poniedziałek, 16 marca 2009, 23:13
Dzieki Badger! Narazie mozesz spac spokojnie- mam ochote na jakiegos Hetzerka, albo E-10, ale to daleka przyszlosc. Zabawa z motorkiem sie niezle zapowiada- to powinno mi zajac wieksza czesc tego roku, a potem chyba Kubelwagen w 1/9. Ale kto to wie...
Powrocilem do stoczni na chwile. Zabralem sie za obsluge dziala 88mm. Uzyje zestawu Warriors. Po poskladaniu- co nie bylo latwe, bo rece nie chcialy za bardzo pasowac, wycialem zywiczna imitacje naboju 88mm z rak ladowniczego- wytocze sobie naboj z miedzi i mosiadzu.