Moderatorzy: xenomorph, Mecenas

Tomek Hejmo napisał(a):W takim stanie da radę startować?

Mecenas napisał(a):o czasu przejęcia z powrotem obowiązków przez Jarka spróbuję tu trochę przypilnować bieżących spraw i uzupełnić zaległości.
wapel napisał(a):Mecenas napisał(a):o czasu przejęcia z powrotem obowiązków przez Jarka spróbuję tu trochę przypilnować bieżących spraw i uzupełnić zaległości.
to jeszcze ponowie moje pytanie - czy to jest konkurs pancerny czy pojazdów wojskowych? Bo jeśli to pierwsze to nie łapią się ciężarówki...

kelo83 napisał(a):Jak mi się wyklarują sprawy zawodowe (mam nadzieję że szybko) to chciałbym się podłączyć do konkursu ze Sturmtigerem.
Nie jestem tylko pewny w której klasie powinienem wystartować i tu moje pytanie: muszę się określić przy zakładaniu warsztatu, czy będę mógł to zrobić trochę później

bartek33365 napisał(a):Zamierzam wystartowac z Shermanem i moje pytanie jest takie czy mogę tu go zrobic a w konkursie dioram wykorzytac go do dioramki, oczywiscie relacja tu i tam?

Powrót do Piąty konkurs w kategorii pojazdy wojskowe 1.01.2013-30.06.2013
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość