Lestat;
"A Ciebie Pashal nigdy nie zastanowiło to, ze jesteś jedynym członkiem tego Forum który ma nieustające "problemy narracyjne" z innymi jego uczestnikami? Może problem leży gdzieś koło Ciebie..."
Oooooooo Lestat się pojawił -Tobie przecież też się naraziłem, bo ośmieliłem się coś tam niepoprawnego napisać o Twoim modelu i sklejaniu.
Taaaak masz Lestat jak najbardziej rację, że mam jak to nazwałeś "problemy narracyjne z innymi uczestnikami forum" , bo jako jeden z niewielu, jeżeli nie jedyny ośmielam się nie zawsze być zachwycony tym co widzę w galeriach i relacjach i tym co często-gęsto piszą na forum inni jego uczestnicy - tu jest Lestat pies pogrzebany i to boli tych, którym coś w ich ocenie wpisałem niepoprawnego i stąd pod moim adresem lecą takie teksty jakimi na przykład Ty mnie poczęstowałaś pisząc o jakichś tam moich urojeniach, a ja nic sobie Lestat nie roję - ja tylko po prostu opisuję rzeczywistość.
Przecież to forum o modelach, zabawkach, a reakcja pewnych uczestników tej przecież zabawy, relaksu jest mocno przerażająca, gdy na zasadną krytykę robią z krytykującego wariata, delikatnie mówiąc.
Przypomnę Ci Lestat tylko co było, gdy się zarejestrowałem tu na forum - pamiętasz te dzikie ataki przy okazji moich wpisów tych dwóch forumowiczów z litości nie będę przypominał ich nicków - trwało to kilka dobrych miesięcy, mimo moich próśb do moderatorów, aby ich uspokojono - co ja złego zrobiłem, a no założyłem te dwa tematy tyczące modelarstwa kartonowego.
To co tu napisał CEVA to tylko jego chora wizja tego co było - tak zostałem zbanowany z forum Konradus i Kartonwork, z Papermodels sam zrezygnowałem, ale i z tamtego forum z pewnością zostałbym zbanowany, niestety na forum Gryfhobby nie robiłem tam jak bezczelnie kłamie Ceva "tuzów jak ty i M. Pacyński stało się ściekiem większym niż zbiornik z gnojowicą".
Na wszystkich tych forach z których zostałem zbanowany rządzili ci sami ludzie - schemat był zawsze ten sam - ja coś wpisałem za chwilę pojawiali się ci sami ludzie z "kwaku sraku, złoskałdu lub innych towarzystw wzajemnej adoracji" i zaczynała się jazda- podpadłeś jednemu uczestnikowi takiej grup to natychmiast miałeś dołożone od innych z tej samej grupeczki.
Jazda to się dopiero zaczynała wtedy, gdy ośmieliłem się skrytykować twórczość jakiegoś projektanta lub wydawcy - wtedy atakowany byłem już bez pardonu, żeby przypomnieć zmasowany atak szczecińskiej grupy po ukazaniu się Ki-61 z wydawnictwa Model -Hobby .
Masz Lestat poczytaj sobie w wolnej chwili jak i co było kiedyś - to jest dopiero "gnojowica" że zacytuję CEVĘ - żaden z moderatorów tych autorów kłamstw o moim 4-dniowym pobycie we Wrocławiu, mimo, że razem z nimi przebywałem na konkursie i imprezach towarzyszących nie posłał w niebyt.
10 lat temu :
https://www.konradus.com/forum/read.php ... 692,page=1 Jeszcze jedno kiedyś CEVIE podpadł inny projektant modeli kartonowych - jeździł po nim jak po łysej kobyle, ale w końcu znalazł sobie innego projektanta do prezentacji swoich chorych fobii - mnie, zaczęło się to od tego, że zaproponowałem mu , aby zlikwidował na forum Konradus swój avatarek z podobizną Che-Geuvary, bo wiesz Lestat - modelarze mają jeszcze przecież poglądy polityczne.
Tak Lestat modelarze kartonowi, ale i chyba inni nie są jednak tak koleżeńscy jak to się tu i tam legenduje - prawda są tacy, ale generalnie nie wolno im podpaść, bo wtedy maski opadają i mamy takie oto sytuacje.