A oto mały in-box:

Alex976 napisał(a):Temat ciekawy, tylko postaraj się robić lepsze zdjęcia, będzie co oceniać
BOMI21 napisał(a):Alex976 napisał(a):Temat ciekawy, tylko postaraj się robić lepsze zdjęcia, będzie co oceniać
I tak ma lepsze zdjęcia niż moje

Alex976 napisał(a):BOMI21 napisał(a):Alex976 napisał(a):Temat ciekawy, tylko postaraj się robić lepsze zdjęcia, będzie co oceniać
Chodzi o te, które uwypuklają klejowe gluty?

Jaro1941 napisał(a):Mam ten modelik też (nagroda w jakimś konkursie chyba) i mam zamiar dać go mojej dziewczynie która od jakiegoś czasu wkręca się w to hobbyPodrzuce jej ten wątek to będzie się od Ciebie uczyła więc daj ładny przykład
BOMI21 napisał(a):Alex976 napisał(a):BOMI21 napisał(a):Alex976 napisał(a):Temat ciekawy, tylko postaraj się robić lepsze zdjęcia, będzie co oceniać
Chodzi o te, które uwypuklają klejowe gluty?
Widzę ktoś tu wyrasta na prawdziwego modelarskiego purystę, skrzętnie liczącego nity na każdym panelu modelu, po czym robiącego aferę, jakim to się jest idiotą, że na panelu jest o jeden nit za dużo?
Proponuję przemyśleć sens takiego zachowania

Curse28 napisał(a):...Zrobię to malowanie co jest na pudełku.
Alex976 napisał(a):
[...]
PS. Nie, nie jestem takim fanatykiem-aferzystą

mnak24 napisał(a):Na burtach brak jest takich dwóch dźwigienek na stronę, fotele były metalowe całe, a gałki na manetkach kryte skórą/ tworzywem (czarne).
mnak24 napisał(a):Na burtach brak jest takich dwóch dźwigienek na stronę, fotele były metalowe całe, a gałki na manetkach kryte skórą/ tworzywem (czarne).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości