rudolf24 napisał(a):Szpary w tym czołgu mnie przerażają bez szpachli w igle się nie obejdzie. Ba pół biedy z zaszpachlowaniem później to wszystko wyszlifować jutro dam fotki gdzie będzie zaznaczone.
klajus napisał(a):rudolf24 napisał(a):Szpary w tym czołgu mnie przerażają bez szpachli w igle się nie obejdzie. Ba pół biedy z zaszpachlowaniem później to wszystko wyszlifować jutro dam fotki gdzie będzie zaznaczone.
To chyba żart, jesteś pewien, że to model Tamiya?
rudolf24 napisał(a):klajus napisał(a):rudolf24 napisał(a):Szpary w tym czołgu mnie przerażają bez szpachli w igle się nie obejdzie. Ba pół biedy z zaszpachlowaniem później to wszystko wyszlifować jutro dam fotki gdzie będzie zaznaczone.
Tak jutro nawet zaznacze. A jak oceniacie zdjęcia cay coś poprawić ?
klajus napisał(a):rudolf24 napisał(a):klajus napisał(a):rudolf24 napisał(a):Szpary w tym czołgu mnie przerażają bez szpachli w igle się nie obejdzie. Ba pół biedy z zaszpachlowaniem później to wszystko wyszlifować jutro dam fotki gdzie będzie zaznaczone.
Gdzie masz te szpary? Może masz problem z przygotowaniem części...
rudolf24 napisał(a):klajus napisał(a):rudolf24 napisał(a):klajus napisał(a):rudolf24 napisał(a):Szpary w tym czołgu mnie przerażają bez szpachli w igle się nie obejdzie. Ba pół biedy z zaszpachlowaniem później to wszystko wyszlifować jutro dam fotki gdzie będzie zaznaczone.
Gdzie masz te szpary? Może masz problem z przygotowaniem części...
Nie chodzi o łączenie kadłuba z wanną.
Mam tam szparę i nawet jakbym użyłbym kleju ca i ścisnął to i tak szpara będzie.
Worius napisał(a):Mam tam szparę i nawet jakbym użyłbym kleju ca i ścisnął to i tak szpara będzie.
Fotę plizz.
rudolf24 napisał(a):Mam pytanie co sądzicie o dotychczasowych zdjęciach co w nich poprawić ?
Worius napisał(a):rudolf24 napisał(a):Mam pytanie co sądzicie o dotychczasowych zdjęciach co w nich poprawić ?
Technicznie ujdą. Fajnie jakby było ich więcej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość