Kopie robocze

Coś nie działa tak jak trzeba ? Czegoś brakuje ? Planowane przerwy w działaniu forum.

Kopie robocze

Postprzez Aleksander » czwartek, 11 czerwca 2009, 13:11

Ponieważ po raz kolejny "zjadło" mi cały napisany tekst (myslałem, że w "Twoim koncie" taka akcja nie występuje :evil: ), mam pytanie - czy istnieje możliwość ustawienia automatycznego tworzenia kopii roboczej podczas pisania (nie znalazłem takiej opcji).
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek Obrazek Obrazek

Aleksander Górski
..."be yourself, no matter what they say"...
Aleksander

Animal Planet

Reklama

Re: Kopie robocze

Postprzez wojtek_fajga » czwartek, 11 czerwca 2009, 13:18

Niestety Aleksandrze, nie ma takiej możliwości. Pisanie i edytowanie posta odbywa się w formularzu html, który jest aktualnie na twoim komputerze. Dopiero wysłanie posta powoduje jego (posta) zapis w bazie danych forum. Radą na problemy z "niekontrolowanym wylogowaniem się" jest kopiowanie treści posta do bufora systemowego (ctrl+c) lub pisanie posta w zewnętrznym edytorze (np. notatnik lub wordpad dostępne w windowsie) i wklejanie (ctrl+v) treści posta krótko przed wysłaniem go.
wojtek_fajga

Master od Tin

Re: Kopie robocze

Postprzez Aleksander » czwartek, 11 czerwca 2009, 14:37

Tak też Wojtku i uczyniłem teraz, po fakcie (czyli po szkodzie), ale zawsze diabli mnie biorą, jak się rozpędzę, napiszę, a potem wszystko ulatuje do niebytu... No trudno - czas przywyknąć ;o).
Dzieki za odpowiedź.
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek Obrazek Obrazek

Aleksander Górski
..."be yourself, no matter what they say"...
Aleksander

Animal Planet

Powrót do Sprawy pwm.org.pl