Helołłłł!

Coś nie działa tak jak trzeba ? Czegoś brakuje ? Planowane przerwy w działaniu forum.

Re: Helołłłł!

Postprzez Jaho63 » sobota, 13 lutego 2010, 09:56

Arkady, nie bądź porywczy. Skoro jest tak jak pisał, Draz, czyli jest szansa dogadania się, to powinni spróbować. Wiem, że Spiton chciałby wrócić, a jeżeli to, co pisze Draz jest prawdą to powinno się udać porozumienie. Nie było moją intencją rozmontowywanie forum, już ten jeden fail z Wojtkiem Fajgą wystarczy chyba? Ja czekam na jakieś rozsądne decyzje. Choć fakt, wkurzyłem się jak o tym usłyszałem.
Kolego Bartoszu! Potwierdza pan fakt możliwości komunikacji Spitona przez priv?
P.D. - Ja się dołączam do bólu Gienka nad trwonioną inteligencją. ;o)
Można już połączyć nPWM ze SF. Wcale nie ma wielkiej różnicy!
Jaho63

Reklama

Postprzez Andrzej Hołowacz » sobota, 13 lutego 2010, 10:29

Prośba do moderatorów - administracji !

Proszę zamknijcie ten wątek i przenieście go do HP.

Skład osobowy "zadymiarzy" jest taki sam jak za dwoma poprzednimi razami.
Obie poprzednie dyskusje do niczego poza biciem piany i karmieniem kilku troli nie doprowadziły.
Tutaj również rozpęta się piekło w ciągu 1-2 dni będzie 15 stron wzajemnych obelg !

Dlatego też wnoszę o zamknięcie tego wątku i przeniesienie go do HP aby tam się sam skasował !

Obrazek

Przenieście swój zapał na modele !
Pozdrawiam
Andrzej Hołowacz

siara1939 napisał(a):Sklejaj sobie i moze za pare lat tez bedziesz mial paru pochlebcow, coby w Twoich warsztatach wypisywali achy i echy....A pozatym, jak Ci się tak tutaj nie podoba, to wiesz co mozesz zrobic, aby taka sytuacja Cie wiecej nie irytowala.
Andrzej Hołowacz

Postprzez draz » sobota, 13 lutego 2010, 10:38

Jakby na to nie patrzeć, to Hołek ma rację.

Gienek - jak to mówią, "damskie głosa lecą pod niebiosa".

Spiton bana dostał, więc chyba o nim wie. Więc może w tym temacie (via mail) się wypowiedzieć. Chyba zdaje sobie sprawę, że ma bana, co?
Bartosz Obara
Obrazek
draz

Ojciec chrzestny

Poprzednia strona

Powrót do Sprawy pwm.org.pl