Lista się wydłuża.
dewertus napisał(a):Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):A ja obracam aż cztery pudełka ale muszę wybrać jedno... Bezsenne noce...
Podaj listę to Ci doradzimy

Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):Podstawowy wybór to jedno czy dwusilnikowy ? Po jego dokonaniu pozostaną już tylko dwa pudła
Siema napisał(a):To ja się zapowiadam z Lynxem w 1/32. Bo wszystkie Ryśki to fajne chłopaki![]()
Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):Podstawowy wybór to jedno czy dwusilnikowy ?

Siema napisał(a):Nie przesadzajmy, nie ma co robić tajemnicy![]()
Zastanawiam się tylko czy nie będę przypadkiem jedyny w skali, bo to było by złe...
sebmalinowski napisał(a):Zestaw z Academy ? Ja mam G-1 z Academy właśnie w pudle sobie czeka.
ZBIGNIEW KALOTA napisał(a):Siema napisał(a):Nie przesadzajmy, nie ma co robić tajemnicy![]()
Zastanawiam się tylko czy nie będę przypadkiem jedyny w skali, bo to było by złe...
Melduję się jako drugi w skali 32 a właściwie 35 bo będę strugał Dromadera
Siema napisał(a):
No to po zawodach...![]()
ZBIGNIEW KALOTA napisał(a):Siema napisał(a):
Siema dlaczego ??????? ! to tylko dobra zabawa a dla mnie motywacja do zrobienia w normalnym czasie modelu. Średnio ostatnimi czasie budowa zwykłego najprostrzego modelu zajmowała mi 1,5 roku . LENISTWO. Tutaj mam motywację i tylko tak na to patrzę . Grunt to dobra zabawa w doborowym TOWARZYSTWIE.

ZBIGNIEW KALOTA napisał(a):Siema napisał(a):
Siema dlaczego ??????? ! to tylko dobra zabawa a dla mnie motywacja do zrobienia w normalnym czasie modelu. Średnio ostatnimi czasie budowa zwykłego najprostrzego modelu zajmowała mi 1,5 roku . LENISTWO. Tutaj mam motywację i tylko tak na to patrzę . Grunt to dobra zabawa w doborowym TOWARZYSTWIE.
Powrót do Lotniczy konkurs modelarski 2014
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość