sebmalinowski napisał(a):A ja się zorientowałem, że jedna z farbek do Harriera mi się skończyła (albo zaschła)...niby to fotel, ale nie wiem czy znajdę odpowiednik. Chyba zamienię Harriera na P-38. Chyba, zę się przymknie oko na różnicę kolorów na fotelu

sebmalinowski napisał(a):A ja się zorientowałem, że jedna z farbek do Harriera mi się skończyła (albo zaschła)...niby to fotel, ale nie wiem czy znajdę odpowiednik. Chyba zamienię Harriera na P-38. Chyba, zę się przymknie oko na różnicę kolorów na fotelu

dewertus napisał(a):Jeszcze przed ogłoszeniem "terminów" planowałem udział z Jakiem-18 w 1/32... niestety 4 m-ce to dla mnie za krótki czas na spokojne ukończenie takiego modeluwiec zgodnie z wcześniejszą deklaracją w tym sezonie zabawię się tylko w sponsora

Siema napisał(a):Heh, OD jest ciekawym koloremHumbroll z kolei pasuje dobrze do pojazdów z II w ś.
Sherman napisał(a): A wiecie jaka jest odpowiedź na pytanie jaka farba modelarska najwierniej oddaje OD? Żadna.l:
Przy okazji... "Olive Drab" to kolor amerykański, a Harrier to o ile mi wiadomo maszyna angielska
Powrót do Lotniczy konkurs modelarski 2014
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość