Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):6. Uczestnik rozpoczynając wątek warsztatowy zobowiązany jest do zamieszczenia in-boxa modelu jaki chce przedstawić.
Forma in-boxu dowolnie wybrana przez uczestnika. In-box nie może pokazywać modelu już zaczętego (pomalowane, czy sklejone elementy).
Chudziutki napisał(a):Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):6. Uczestnik rozpoczynając wątek warsztatowy zobowiązany jest do zamieszczenia in-boxa modelu jaki chce przedstawić.
Forma in-boxu dowolnie wybrana przez uczestnika. In-box nie może pokazywać modelu już zaczętego (pomalowane, czy sklejone elementy).
Ja mam takie pytanie. Jak wygląda sprawa z kanibalizacją i recyclingiem modeli? Mam nieruszony kadłub z zestawu dual combo do którego chciałbym wykorzystać skrzydła i kilka innych części ze starego modelu z których musiałbym zmyć farbę i w miarę możliwości rozkleić na czynniki pierwsze?

Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a): Gdyby tak już wiedzieć za które pudło się chwycić![]()

Mariusz Jarzyna ze Szczec napisał(a):Gdyby tak już wiedzieć za które pudło się chwycić

Powrót do Lotniczy konkurs modelarski 2014
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość