KARAYA - uzupełnienia, nowe artykuły.

Nowości, obniżki cen, wyprzedaże i ogólne informacje o sklepach.

Re: KARAYA - uzupełnienia, nowe artykuły.

Postprzez yzerman » poniedziałek, 3 grudnia 2012, 19:29

Proszę mi wybaczyć że zaśmiecę wątek :)

Ostatnio trzy miesiące czekałem na dosłanie brakującej części... I nie to żeby nie była dostępna - to część do waloryzacji Fw 190 - przez Was produkowanej. Pisałem że dwie inne są uszkodzone, tych jednak nie otrzymałem... trudno...
Fajnie byłoby też dołączać do zakupów jakiś paragon, w końcu to dowód zakupu, podstawa do reklamacji itd...

Jak dla mnie - to nie te czasy by tak traktować klienta...
yzerman

Reklama

Postprzez Karaya » wtorek, 4 grudnia 2012, 10:53

czuję się wywołany do tablicy - trochę jak w radio Erewań - nie do końca wszystko prawda:

"Otrzymałem dziś zestaw korekcyjny do foki. Niestety brakuje w nim jednego elementu. Na str. 6 instrukcji u góry jest taki żywiczny element - jakby zagłówek (nie wiem niestety co to tak naprawdę jest :)) mocowany do blaszki nr 62. jest ta tylna część (była razem na jednej formie) a przedniej nie ma (widać że została wyłamana). Troszkę uszkodzony jest też jeden bok ogona (w sumie do zaszpachlowania). Dałoby się podesłać mi tą brakującą część (może być z następnym zamówieniem"

Szanowny klient zażyczył sobie 1 część (nie kilka części) jako reklamację i nie trwało to 3 miesięcy - sprawa była ok. 20/09 (część dosłana w listopadzie). W trakcie tego uzgadnialiśmy jakieś szczegóły dot. przyszłego zamówienia, które nie doszło do skutku. Za opóźnienie przeprosiłem i część dosłałem. Przepraszam jeszcze raz jeżeli wywołałem frustrację, która jak widzę zaciemnia obraz i powoduje wypisywanie lekkiej nieprawdy.
Karaya

Postprzez yzerman » wtorek, 4 grudnia 2012, 13:11

Skoro już wyciągamy korespondencję PW jako argumenty to może pamięta Pan również tę wiadomość:

Minęło już trochę czasu i ciągle cisza z Twojej strony.
Proszę więc tylko o dosłanie brakującej części

Z 18 października... Przy takim traktowaniu klienta poddałem się... Zależało mi już tylko by mieć kompletny zestaw. Niedolane elementy zaszpachluję, ale brakującego nie dorobię...
Potem były kolejne wiadomości. A część otrzymałem w końcówce listopada. 0 informacji, 0 kontaktu...
Przeprosiny? Chyba były we wiadomościach, które do mnie nie dotarły...
A co do frustracji - oczywiście - myślę że nikt nie lubi być w ten sposób olewanym...
yzerman

Postprzez yzerman » środa, 22 maja 2013, 19:39

Miłośnikom radzieckiej awiacji chciałbym z czystym sumieniem polecić nowe silniki produkcji Karaya:

- Szwiecow ASh-82fn (m.in do Ła-5 FN):
http://www.karaya.pl/pl/karaya/11/shvet ... e4805.html

- Klimow M-102 (Hispano Suiza 12Ydrs do Jaków, Petlakowów i innych):
http://www.karaya.pl/pl/karaya/11/hispa ... e4806.html

W rozsądnej cenie dostajemy świetnie wykonany silnik. Nareszcie ktoś na poważnie zajął się lotnictwem Armii Czerwonej.
Mam nadzieję że ciąg dalszy nastąpi :)
yzerman

Poprzednia strona

Powrót do Oferty sklepów i firm